Szülői tájékoztató levél az étkezésről

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

A rendkívüli helyzetre tekintettel a 2020. március 16-tól az étkezések lemondása külön jelzés nélkül is elfogadásra került, nem hárítjuk át a szülőre a le nem mondás következményeit!

A befizetett 2020. március és április havi térítési díjak – a lemondásoknak megfelelően jóváírásra kerülnek a következő étkezési hónapban, amit jelen pillanatban nem tudunk megmondani, mikor lesz.

Ha a szülő a jóváírást nem fogadja el, vagy gyermeke az idei tanévben befejezi a tanulmányait az adott köznevelési intézményben (pl. érettségi miatt), kérheti a befizetett összeg visszafizetését olyan formában, ahogyan a befizetést teljesítette (átutalás vagy készpénz).

Átutaláshoz a számlaszámot, számlatulajdonos nevét, a gyermek/tanuló nevét, iskoláját, osztályát meg kell adnia.

A készpénzes visszafizetésre – a járványügyi helyzetre való tekintettel, minimalizálva a személyes kontaktust – várhatóan csak április közepe után kerülhet sor. Erről a későbbiekben újra tájékoztatást teszünk közzé.

Kérem a Tisztelt Szülöket, lehetőleg kísérjék figyelemmel az ÉSZ GSZ honlapját, ahol igyekszünk aktualizálni a rendelkezésünkre álló információkat.

Létrehoztunk egy központi e-mail címet, ezen az új e-mail címen keresztül tudnak érdeklődni, információt kérni étkeztetési Ügyekkel kapcsolatosan: (helyzet@eszgsz.hu)

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm.

Simonné dr. Németh Katalin
igazgató

Budapest, 2020. 03. 16.

A tájékoztató levél eredeti példányát ide kattintva érheti el!